30/11/14

• Els viatgers de la Gran Anaconda - 1 desembre 2014 - Uganda-Ruanda 1


Homes treballant en unes salines al fons d'un cràter del Parc Nacional Queen Elisabeth, Uganda
DSLR a ISO 800, 500 mm f:4 + 1.4
© Oriol Alamany

Aquesta fotografia feta durant un viatge a Uganda és la que pertany al programa que fem amb el periodista Toni Arbonés i que s'emetrà el dilluns 1 de desembre 2014, a les 3h de la matinada al programa "Els viatgers de la Gran Anaconda" a Catalunya Ràdio

Després de l'èxit d'audiencia que varem tenir la temporada pasada, CatRadio ens ha relegat ara a un horari residual. Però no cal que us aixequeu a les tres de la matinada per a sentir-nos, ja que després de la data d'emisió ho podreu fer a la web del programa que ja enllaçaré aquí mateix tant bon punt estigui disponible.




El relat del viatge a observar i fotografiar primats per Uganda y Ruanda es perllonga dos programes dels quals aquest n'és el primer. 


El límit entre els conreus i la selva de Bwindi Impenetrable Forest, Uganda
DSLR a ISO 200, 70-200 mm f:2.8
© Oriol Alamany

Si us ve de gust veure més fotografies d'aquest viatge o llegir-ne el relat que n vaig fer en aquest blog, podeu llegir AQUEST ARTICLE.

Recordeu que la meva secció de fotografia de viatges està en antena el darrer dilluns de cada mes (tot i que aquesta vegada és el dia 1, excepte els messos d'estiu.

Si vols llegir les histories que hi ha darrera les meves fotografies llegeix el meu llibre: Fotografía en tus viajes, Inspiración y técnica para conseguir fotos espectaculares. Demana'l AQUÍ i si el vols signat o dedicat algún com a regal de Nadal, Tió o Reis, nomas has de demanar-ho


I si vols sortir a fer fotografies amb mi i aprendre fotografia, mira les activitats a Cursos y viajes fotográficos




No hay comentarios:

Publicar un comentario