11/1/18

ELS VIATGERS DE LA GRAN ANACONDA - 7 gener 2018 - L'arxipèlag de les Geòrgia del SudColonia de pingüins rei (Aptenodytes patagonicus) a l'illa Geòrgia del Sud, 2017
Canon EOS 5D Mark IV, a ISO 400, 100-400 mm f:4.5-5.6L IS II
© Oriol Alamany
El passat 7 de gener de 2018, el periodista Toni Arbonés em va entrevistar al programa "Els viatgers de la Gran Anaconda" a Catalunya Ràdio. El tema va ser la expedició fotográfica que l'Eulàlia i jo varem organitzar a la illa South Georgia la tardor passada.

Després de la data d'emisió podeu escoltar el programa a la web de CatRadio al següent enllaç:Si us ve de gust venir a coneixer i fotografiar Geòrgia del Sud amb l'Eulàlia i jo, del 15 de novembre al 5 de desembre de 2018 hi tornarem. Aquí teniu tota la informació. També ens pots contactar sense compromís per a qualsevol dubte o informació adicional.

Si voleu participar en altres activitats, aquesta és la nostra agenda per 2018.

I si us ve de gust llegir les histories que hi ha darrera les meves fotografies llegiu el meu llibre: Fotografía en tus viajes, Inspiración y técnica para conseguir fotos espectaculares. Demana'l AQUÍ i si el vols signat o dedicat, només has de demanar-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario