15/7/09

• El Paisatge favorit de Catalunya: Gala final


El programa en directe es va realitzar des de l'interior de la cripta Güell de l'arquitecte Modernista Antoni Gaudí. Vaig fer aquesta fotografia al capvespre, just abans de començar l'emissió.

El programa en directo se realizó desde el interior de la cripta Güell del arquitecto Modernista Antoni Gaudí. Hice esta fotografía al anochecer, justo antes de empezar la emisión.
Canon G10 a ISO 200 © Oriol Alamany


Aquí teniu el video de la gala final del programa "El Paisatge Favorit de Catalunya" de TV3, en el que jo vaig presentar el paisatge pirinenc de Sant Maurici que, amb el 20,06% dels vots, va ser escollit en segón lloc darrera la Costa Brava (20,20% dels vots), per tan sol 37 vots de diferència d'un total de 37.000. En tercer lloc va quedar el Delta de l'Ebre. Gràcies a tots per participar!


I passat aquest interludi televisiu, tornarem a parlar de fotografia!


Aquí tenéis el video de la gala final del programa "El Paisatge Favorit de Catalunya", donde yo presenté el paisaje pirenaico de Sant Maurici que, con el 20,06% de votos, quedó en segundo lugar tras la Costa Brava (20,20% de votos) por tan sólo 37 votos de diferencia de un total de 37.000. En tercer lugar quedó el Delta del Ebro. ¡Gracias a todos por participar!


Y ahora, tras este interludio televisivo, vamos a hablar de nuevo de fotografía.



6 comentarios:

  1. A veure si et veiem mes sovint per TV3! Era dificil lluitar contra el Cuní ( que crec que part de les votacions eren el personatge favorit de Catalunya ). Va ser un plaer veure la passio que et desperta el pirineu !

    ResponderEliminar
  2. Moltes felicitats!. Arribar a la final no era gens facil.

    No hi ha dubte que el "tirón" mediatic del Cuní va influir molt. Però aixó encara té més merit. De fet gairebé va ser un empat tecnic.

    Crec que les imatges teves passejant per aquell bosc de tardor amb aquella lleugera nevada son de les mes maques que he vist per televisió.

    ResponderEliminar
  3. Felicitats, Oriol, per la defensa que vas fer de Sant Maurici davant de "feres" mediàtiques com en Cuní on en Lluís Gavaldà. Em va agradar especialment la referència que vas fer als 30 segons finals, demanant el vot per darrer cop, a Sant Maurici com un símbol de tots els Pirineus en conjunt. Visca les marmotes!

    ResponderEliminar
  4. La cosa potser era, Mar o Muntanya?, i ara per ara, en aquest país, la gent és més de mar que no pas de muntanya. No ho sé, és difícil triar el paisatge més maco de Catalunya.

    ResponderEliminar
  5. Joana, la veritat es que NO CAL triar el paisatge més maco de Catalunya. Ni ha molts de bonics i ben diferents entre si, que no es poden comparar entre ells. I, lamentablement, n'hi molts més encara de lletjos o de fets malbé per la mà de l'home.

    El que passa que el programa (que és la versió de TV3 d'una sèrie británica de la qual han comprat els drets) necesitava un toc més de xou televisu i per això té aquesta mena de "concurs" entre paistages (que no pas entre personatges).

    Jo al principi vaig pensar que era un error, que millor era fer una sèrie simplement documental. però haig de reconeixer que l'impacte entre la població ha estat molt més important, precisament per haver afavorit la competitivtat.

    Roger, lo de veure'm més sovint per TV3 no depèn de mi, si no d'ells.

    Salutacions a tots,

    Oriol

    ResponderEliminar
  6. Hola Oriol, sempre és un plaer trobar-se un representant d’un col•lectiu tan invisible com acostumem a ser els fotògrafs, a la radio i a la televisió. I en totes les ocasions ens has fet quedar molt bé. Gràcies!

    ResponderEliminar