24/1/15

• Els viatgers de la Gran Anaconda - 26 gener 2015 - Patagonia


Llums mágiques sobre el cims de Paine Grande y Cuernos del Paine, Parque Nacional Torres del Paine, Patagonia, Chile
Càmera DSLR Full Frame a ISO 100, objectiu gran angular 17-40 mm f:4 a 21 mm, 3 seg f:16, trípode
© Oriol Alamany

Aquesta fotografia feta durant un viatge a Patagonia és la que pertany al programa que fem amb el periodista Toni Arbonés i que s'emetrà el dilluns 26 de gener 2015, a les 3h de la matinada al programa "Els viatgers de la Gran Anaconda" a Catalunya Ràdio.

Després de la data d'emisió podeu escoltar el programa a la web de CatRadio al següent enllaç:



Recordeu que la meva secció de fotografia de viatges està en antena cada mes els darrer diumenge a les 17 h de la tarda o bé el darrer dilluns a les 3h de la matinada, segons varii la programació del futbol a CatRadio.

Si us ve de gust venir a coneixer i fotografiar la Patagonia amb l'Eulàlia i jo, aquesta proper Setmana Santa organitem un petit grup per a acompanyar-nos en un viatge fotogràfic per aquelles meravelloses terres, un dels llocs del món que ens té el cor robat. A la web del viatge "TRAS LAS LUCES DEL FIN DEL MUNDO" tens tota la informació del viatge, o ens pots contactar sense compromís per a qualsevol dubte o informació adicional.

Si vols llegir les histories que hi ha darrera les meves fotografies llegeix el meu llibre: Fotografía en tus viajes, Inspiración y técnica para conseguir fotos espectaculares. Demana'l AQUÍ i si el vols signat o dedicat, només has de demanar-ho.



I si vols sortir a fer fotografies amb mi i aprendre fotografia, mira les activitats a Cursos y viajes fotográficos




2 comentarios:

  1. Quin goig poder estar allà, sembla que aquests cims sempre hagin de tenir bones llums... ;-)
    Algun dia...

    ResponderEliminar
  2. Si aquest ja era el meu destí somiat de sempre... després de sentir el teu relat i els racons que amb tant detall expliques... ara no tinc les dents llargues, se'm han caigut directament! Quines ganes de veure les fotos de la tardor Patagónica!!

    ResponderEliminar