28/9/13

• Els Viatgers de la Gran Anaconda - 29 setembre 2013Far Sud de l'illa Fair, vist des de l'interior d'una casa, Illes Shetland, Regne Unit
DSLR a ISO 200, 70-200 mm f:2.8 a 105 mm
© Oriol Alamany

Aquesta fotografia feta durant un viatge a les illes Shetland és la que comentem amb en Toni Arbonés el diumenge, 29 de setembre 2013, a la nova temporada del programa "Els viatgers de la Gran Anaconda" a Catalunya Ràdio, de 16 a 17h.


Si t'interessen aquestes illes, pots visitar la seva web oficial: Visit Shetland

Si vols llegir les histories que hi ha darrera les meves fotografies de viatge llegeix el meu nou llibre: Fotografía en tus viajes, Inspiración y técnica para conseguir fotos espectaculares.


I si vols venir amb mí a aprendre a fer fotografies, mira't la Programació de sortides.

2 comentarios:

  1. Por lo poco que se ve se intuye una bonita vista a través de esta ventana, bonita foto e interesante blog, un saludo.

    ResponderEliminar
  2. Hola "seva", era difícil escoger una imagen sobre las islas Shetland: sus grandes y extensos paisajes era la opción obvia. Pero esta imagen más intimisma desde el interior de una vieja casa de campo con el faro me recuerda mucho la vida rural del lugar también. Y tiene mucha relación con alguna de las anécdotas explicadas durante el programa de radio.

    Celebro que te guste el blog, gracias por seguirlo.

    Oriol

    ResponderEliminar