30/12/12

• Els Viatgers de la Gran Anaconda - 30 Desembre 2012


Sant Pere de Romaní, Molins de Rei, Parc Natural de Collserola, Barcelona
Camera réflex digital a ISO 100, zoom 70-200 mm f:2.8 amb filtre degradadat neutre, 1/3 seg a f:11, trípode. Posició de la lluna calculada mitjançant el App Sun Surveyor.
Fotografía  © Oriol Alamany

Després de quatre anys d'ausencia aquesta tardor va tornar a posar-se en antena el programa de viatges més interessant de la ràdio catalana: "Els viatgers de la Gran Anaconda". 
          Realitzat pel periodista Toni Arbonès, es va emetre per la sintonia de Catalunya Ràdio  durant dotze anys, de 1996 fins 2008, els diumenges al matí. El programa va rebre diversos premis, entre ells el Premi Ràdio Associació al "Millor Programa de Ràdio de Catalunya" el 2006. 
          Des dels seus inicis vaig participar-hi amb una secció fixa dedicada a la fotografia de viatges. Fer un programa de fotografia en un medi tan poc visual com la ràdio és complicat, i el 2003 varem començar a fer una cosa tan agossarada com comentar fotografies de viatge: com s'han fet i la historia que hi havia al seu darrera. Tot i que pretenem que els comentaris en si mateix ja aportin informació i interès, si volies veure la fotografia de que parlavem, estava exposada cada mes a la meva web, i allí segueixen anys després.
          En aquesta nova etapa, podreu veure les fotografies comentades aquí, al Blog. La primera emissió de la secció de fotografia de viatges, el día 30 de desembre de 16 a 17h.

Escolta el programa a Catalunya Ràdio (a partir del minut 28).


Per a més informació:

Comprar el llibre "Collserola, natura entre ciutats" a www.alamany.com

Comprar el llibre "Collserola, natura entre ciutats" a Amazon.

2 comentarios:

  1. Content de que hagi tornat "Els viatgers de la gran anaconda" i content de que et poguem tornar a escoltar a tu al programa.

    ResponderEliminar
  2. És un plaer retrobar Els viatgers de la gran anaconda i la secció de fotografia, sempre interessant i on sempre s'aprenen coses. Gràcies per ser-hi

    ResponderEliminar