27/4/12

• Entrevista en la revista LNH 6


Cigüeña y arco iris, Extremadura, 2007
Canon EOS-1Ds MkII, 500 mm f:4.5L, trípode
© Oriol Alamany


El número 6 de la revista LNH publica hoy una fotografía mía en su portada, además de una entrevista sobre mi trabajo fotográfico. Esta revista gratuita existe en versión online o para iPad, e incluye interesantes trabajos sobre la fotografía de naturaleza. Los textos están en Español y en Inglés. Podéis leer el número 6 AQUÍ.

The issue 6 of NHL magazine published today includes, in addition to the cover, an interview about my photographic workThis free magazine is available in online version or iPad formats, and includes interesting works on nature photography. The texts are in English and SpanishYou can read the issue 6 HERE.

5 comentarios:

  1. Que dir de lo vist i llegit Oriol...

    Queda totalment provat la teva professionalitat i el teu bon gust estètic. A més qui t'hagi escoltat parlar sap la passió que li poses i transmets. Al menys a mi quan t'escolto em transporto imaginariament o amb les teves projeccions i m'entra un estat d'eufòria i plaer mental comparable a quan surto a fer fotografies (independentment de que després obtingui fotos bones o molt bones o bé res de "valor" estètic).

    L'entrevista m'ha semblat molt sincera i molt enetenedora i la foto de portada... buff, la trobo boníssima. No sé si s'ha presentat a algun concurs internacional amb algún resultat però es d'aquelles que et fixes en ella segur.

    Professionalitat, passió, proximitat (sense aires d'estrella o diva) i "savoir faire", que diríen el francesos, són qualificacions que crec que et defineixen molt bé.

    ResponderEliminar
  2. Bones reflexions i consells molt valuosos.

    Gràcies Oriol!

    ResponderEliminar
  3. Daniel, bueno, aunque no soy muy dado a los concursos fotográficos, la fotografía de portada la he presentado a diversos certámenes y debo decir que jamás la han considerado para ningún premio. Curiosidades de la vida, ya que a la gente le suele gustar mucho. En fin, con los concursos nunca se sabe.

    ResponderEliminar
  4. Si, en esto de los concursos ya se sabe, depende mucho del jurado, de las consignas que tengan y también de la opinión individual y la puntuación que le otorgue cada miembro. Las mejores fotos no tienen porqué ser las ganadoras por desgracia.

    ResponderEliminar
  5. Un articulo excelente que expresa una manera de ver la fotografía y todo lo que la rodea muy acertada a mi parecer.
    Un saludo

    ResponderEliminar