25/11/11

• Todo a punto para FotoMontseny 2011

Torrente en Arbúcies, Montseny, 2011
Canon PowerShot G10 a ISO 200
© Oriol Alamany

Este miércoles pasado estuve en Arbúcies, sede de la segunda edición de las jornadas fotográficas Foto-Montseny 2011, montando mi exposición Retalls de Rapa Nui. Es un placer compartir las bellas salas de exposiciones del Museu Etnològic del Montseny con las imágenes de Isabel Diez, Josep Guiolà, Pere Soler y Vicenç Gimeno. 

Por la tarde realizamos una prospección por la zona con Joaquim Mateu (del Museu Etnològic) y Francesc Noguera y Josep Guiolà de la Secció Fotogràfica Centre Arbúcies para preparar la salida fotográfica que tendrá lugar el sábado por la mañana (Plazas agotadas). Las dos fotografías que acompañan este artículo las tomé durante el paseo, con la G10 que llevaba en el bolsillo.

El sábado a las 17h realizaré la sesión inagural de Foto-Montseny 2011 con la conferencia "La fotografia de paisatge" en el Teatre El Centre, de Arbúcies. Y luego se inauguran las cinco exposiciones con una presentación de cada uno de los autores (Excepto Isabel, que lamantablemente no va a poder venir). Estáis todos invitados a asistir. ¡Hasta el sábado!



Torrente en Arbúcies, Montseny, 2011
Canon PowerShot G10 a ISO 80, apoyada en un tronco
© Oriol Alamany



5 comentarios:

  1. Yo estoy apuntada a la tarde desde el lunes. Nos vemos pues.

    ResponderEliminar
  2. Ha sigut una molt bona exposició d'una qualitat inqüestionable en la que com sempre a la teva fotografia es nota que no només hi poses el cap sino també el cor.

    En quant a nosaltres, no pateixis que per l'ampliació familiar no pensem aparcar res més que res perquè el cos m'ho demana i fa temps que per mi la fotografia de natura va deixar de ser una afició per convertir-se en una passió. Si no la practico més és o per no tenir possibles o per no tenir temps lliure, mai per no tenir ganes ;)

    Al principi això de l'ampliació familiar em va plantejar dubtes seriosos, la Gemma et pot dir que vaig trigar una mica a reaccionar tot i després penses en la riquesa de coses que, si la meva descendent vol i es deixa li puc transmetre desde petita. Una d'elles es la fotografia (se'm cauria la baba si em superés en tots els aspectes, però de moment és somniar) però també en la passió i l'amor per la natura.

    Per cert, em trobat a faltar l'Eulàlia. Una abraçada!

    ResponderEliminar
  3. He tingut la oportunitat de pasar el dia d'avui en Arbucies gaudin de totes les activitats del foto Montseny, el taller del mati, el dinar, la conferència i la inauguració de les exposicions, ha estat un dia magnific, especialment m'agradat escoltar-te en la conferencia sobre el paisatge, ha estat un plaer compartir un dia de tant bona companyia i bons fotografs, t'ho volia dir en persona però al final no he pogut he marxat, ja que venia de lluny ( Calafell), felicito també a la gent de l'organització de FotoMontseny, un 10 per tots!!

    ResponderEliminar
  4. hola Oriol,
    ahir va estar una molt bona jornada fotogràfica
    el racó on vam anar a fer el taller matinal va donar molt de joc, l'únic és que es va fer curt de temps...
    compartir taula amb la resta de participants molt be i què dir de la teva "master class" de fotografia de paisatge... en la teva linia
    la expo va ser tota una troballa, el poder gaudir de la obra de cinc expositors, quin d'ells millor, és tot un privilegi
    gràcies per haver compartit el teu coneixement amb nosaltres; i vull aprofitar per agrair al Cesc Nogera com a cap visible de la Associació Fotogràfica la d'Arbúcies, la seva dedicació i atenció
    s@lut

    ResponderEliminar
  5. Bones Oriol,
    Va estar una jornada magnifica, es va respirar "fotografia" per tots costats i amb gent que estima la natura...
    Va estar un plaer assistir a la teva masterclass, va durar prop de dos hores però si hagués estat de 4 segur que tots ho haguéssim agraït...dons vas connectar amb nosaltres.
    I finalment un plaer i un luxe poder exposar al vostre costat.
    Records de la meva filla, la Laia.
    Salut!!

    ResponderEliminar