12/1/13

• Els Viatgers de la Gran Anaconda - 13 gener 2013


Corona solar en el moment culminant de l'eclipsi de sol total del 14 de novembre 2012, Queensland, Australia
Camera réflex digital Canon EOS-1D Mk IV a ISO 800, 500 mm f:4L IS + 1,4X, 1/50 f:5.6, trípode
© Oriol Alamany

Aquesta fotografia de l'eclipse solar total que va tenir lloc el passat 14 de novembre de 2012 a Australia és la que comentem amb en Toni Arbonés el diumenge, 13 de gener 2013, a la nova temporada del programa "Els viatgers de la Gran Anaconda" a Catalunya Ràdio, de 16 a 17h.

Aquí podeu escoltar la gravació del programa:



Oriol fotografiant l'eclipsi total de sol del 14 de novembre 2012, Queensland, Australia
Camera compacta digital Canon PowerSShot G10, flash
© Eulàlia Vicens

Si desitgeu coneixer més coses sobre les meves experiencies durant el recent viatge a Australia, llegiu-ne els relats que vaig publicant en aquest blog: 

• Terra Infinita 4: Papagayos, ballenas y la isla K'Gari
• Terra Infinita 5: Final de viaje (Properament)
• Terra Infinita 6: Notas fotográficas (Properament)

Per a més informació sobre el programa:

3 comentarios:

  1. Dir que una imatge bé val un viatge seria una mica agosarat però gairebé, aquesta m'agrada molt i la trobo molt "elegant"
    Per cert, canvi d'idioma al bloc?
    ;-)

    ResponderEliminar
  2. L'eclipsi solar total era realment el detonador del viatge, però va acabant essent una més de les seves coses bones. Va ser quelcom de ben especial, tot i que considero que les fotos que en vaig obtenir no tenen res a veure amb la extraordinaria vivencia que va representar i de la qual parlo al programa de Catalunya Radio.

    Pel que fa a l'idioma del blog sempre ha estat majoritariament castellà per causa del meu públic que, a més de catalans, inclou persones aficionades a la fotografia de tot l'estat espanyol i també molta gent de llatinoamerica (Mèxic, Xile, Argentina, USA, etc) que em llegeix i amb els quals m'agrada compartir el que escric. Però com que el programa de CatRadio el faig en català, per això faig les entrades referents a ell en la meva llengua.

    ResponderEliminar