15/5/12

• Reportaje en Pyrénées Magazine Mayo 2012



¿Os acordáis del artículo Para hacer este trabajo deberías pagar que publiqué hace unos meses explicando las peripecias sufridas durante la realización de un encargo fotográfico? Pues el resultado de aquel trabajo ya está en la calle, ilustrando la portada y veintidós páginas del número de mayo-junio de la revista francesa Pyrénées Magazine.

Do you remember the article Para hacer este trabajo deberías pagar (To do this work you should pay) I published a few months ago explaining the vicissitudes suffered during the making of a photographic assignmentThe result of that work is already on the streets, illustrating the cover and twenty pages of the May-June issue of the french Pyrenees Magazine.



3 comentarios:

  1. Pagar,no ho se. Però la il.lusió que t'ha de fer veure les teves fotografies publicades,no crec que tingui preu(encara que en aquest cas,si)

    Unes fotografies molt bones. Felicitats.

    ResponderEliminar
  2. Home, si que fa il.lusió (tot i que amb els anys t'hi acostumes ja que és el teu ofici), però això no vol dir que el material fotogràfic no s'hagi de pagar, així com el gasoil, les despeses, els dies de feina... d'ilusió no es menja.

    ResponderEliminar
  3. Molt bon reportatge Oriol. Amb tots els entrebancs que et vas anar trobant pel camí, aquestes fotos tenen molt de valor.

    ResponderEliminar