29/11/11

• Foto-Montseny 2011


Grupo de asistentes a la salida fotográfica matinal del Foto-Montseny 2011,
junto a algunos de los organizadores.
© Francesc Noguera

Pasó el fin de semana de maratón fotográfica en Foto-Montseny 2011, aunque las actividades de estas interesantes jornadas organizadas por la Secció Fotogràfica centre d'Arbùcies en el Museu Etnològic del Montseny se prolongarán hasta finales de enero 2012. 


Por la mañana del sábado hubo un breve taller de fotografía en el bello entorno de Arbúcies. A mediodía comida con presencia de abundantes amigos y algunos compañeros de profesión. Y por la tarde, dos horas de mi conferencia "Coses què un fotògraf pot fer davant un paisatge". 

Imagen inicial de mi conferencia sobre la fotografía de paisaje.
© Josep Corbella


Para completar la jornada hubo la inauguración en el Museu Etnològic del Montseny de las cinco exposiciones fotográficas, en la que yo presenté "Retalls de Rapa Nui".

Una jornada fotográfica plena, con abundante presencia de público, que disfrutó con las actividades ofrecidas y, cómo no, con las atractivas exposiciones. Tanto ver fotografías a pequeño tamaño en internet, se agradece ver unos buenos positivados a gran tamaño colgados en una pared.


 "Al filo de las mareas", la exposición de Isabel Díez.
© Oriol Alamany

Pere Soler durante la presentación de su trabajo sobre los paisajes de Islandia.
© Oriol Alamany

Un equipo de RTVE grabando en mi exposición "Retalls de Rapa Nui".
© Oriol Alamany

10 comentarios:

  1. Hola Oriol, la xerrada que ens vas fer va ser magistral, tot un luxe el fet de poder assistir-hi, les exposicions una maravella i el millor de tot el fantàstic ambient que es respirava.

    Gràcies per compartir el teu coneixament, també donar-li les gràcies a en Cesc i a tot l'equip per la fantàstica organització.

    Salut!!
    Joan Ramon

    ResponderEliminar
  2. Hola Oriol, si te enteras si la grabación de RTVE sobre la exposición tiene algún link en internet, haznoslo saber por favor.

    Una vez más, gran exposición llena de calidad y comparto totalmente tu opinión. Se agradece (y prefiero) ver las obras a gran tamaño y en vivo y en directo!

    ResponderEliminar
  3. Hola Daniel, el link al programa está al final del post, tras la última foto. Creo que lo has pasado por alto o quizás no lo he puesto en un sitio demasiado visible.

    ResponderEliminar
  4. Diumenge vaig tenir el plaer d'assaborir les vostres exposicions, slowly.... de fixar-me en tots els detalls, sense gent, sense soroll... Va ser molt agradable!
    Tot i que dissabte no hi vaig ser, des d'aquí et felicito per la teva bona feina i per ser com ets!

    lourdes

    ResponderEliminar
  5. Gràcies Oriol per la jornada. La conferència em va agradar molt va ser enriquidora, felicitacions per la qualitat de l'exposició, veure les obres físicament encara t'apropa mes a l'autor, segons el meu punt de vista.

    ResponderEliminar
  6. Gracias Oriol, si lo vi pero no sé porqué mi cerebro pensó que era un título más al estilo de los pies de foto pero en color diferente.

    Hay días en los que voy espeso o miro el blog a horas intempestivas. Ayer fue un día duro y mi cerebro se puso en Stanby jajaja

    Gracias de nuevo y disculpa ;)

    ResponderEliminar
  7. Hola Oriol!
    Em vaig quedar amb les ganes d'agrair-te sobretot la conferència de la tarda, va ser molt interessant i engrescador a l'hora, les imatges m'agradaven molt i les teves explicacions provocaven un repte, una motivació per millorar el treball que puc fer amb la càmera.
    Felicitacions també per l'exposició, crec que poder gaudir de les fotografies en paper no té preu!
    Va ser una jornada fotogràfica plena doncs les cinc exposicions formaven una mostra diversa i rica de la natura, diferents experiències, perspectives i llocs.
    Fins una propera xerrada, taller....
    Salut !

    ResponderEliminar
  8. Bona feina! La veritat és que l'edició del Foto-Montseny d'aquest any és molt maca. La xerrada-projecció teva em va agradar molt, molt bn construïda i amb unes imatges adients.
    Vinga, una abraçada.

    ResponderEliminar
  9. gràcies Oriol,
    va ser un dissabte molt agrait, i en vaig gaudir molt i molt
    fins la propera
    s@lut

    ResponderEliminar
  10. Bones Oriol,
    Va estar un cap de setmana de "fotografia", amb el punt culminant de la teva masterclass, un luxe per tots els que hi vàrem poder asistir.
    Una abraçada!

    ResponderEliminar